Mad Online Gaming
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problem in editor

 
Post new topic   Reply to topic    Mad Gaming Forums Forum Index -> Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mark-s
PRO Admin


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 527
Location: nice

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 4:48 pm    Post subject: Problem in editor Reply with quote

i have a problem, new pc, windows 7, everything installed updated, done the lot.
problem is when i go into track editor, when i click on a piece of track, i cannot scroll the piece up or down with the mouse, the buttons still work in editor to spin the piece around.
page up and down will move the piece.
if anybody has had a simular problem, can they please tell me how to go around it.
sensible answers only please.
Back to top
View user's profile Send private message
Moldo
Driver's Champion


Joined: 03 Oct 2007
Posts: 1173
Location: NL

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

I got windows 7 recently as well, don't have that problem Confused
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
sosteve
actual speed


Joined: 13 Dec 2007
Posts: 521
Location: settee

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

sorry mark i got 7 no prob either Crying or Very sad
you could try going control panel>hardware and sound>devices and printers>mouse try uninstalling reinstalling driver but check that wheel is set to 1 notch for 3 lines first
_________________

master of the slow lap and purveyor of really bad jokes.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
msquires
Spam King


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 803

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem!! Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mark-s
PRO Admin


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 527
Location: nice

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

just done what steve said, uninstall, then reboot, now working Wink

windows 7 was steve's idea Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
msquires
Spam King


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 803

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Just uninstall and then restart PC?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mark-s
PRO Admin


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 527
Location: nice

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

msquires wrote:
Just uninstall and then restart PC?


yes thats all i did. there is a properties in there, says uninstall so did, then just restarted my pc.
hope it works for you Wink
Back to top
View user's profile Send private message
sosteve
actual speed


Joined: 13 Dec 2007
Posts: 521
Location: settee

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

yup will auto reinstall driver Very Happy
_________________

master of the slow lap and purveyor of really bad jokes.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DaCheese



Joined: 05 Sep 2007
Posts: 1471
Location: GMR Towers, South Shropshire, UK.

PostPosted: Mon Apr 26, 2010 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

This 7 thing is highly infectious. I installed 7 and basically everything I need on Sunday, but was getting boot issues. Tonight I've reinstalled it, doing it properly with the 100MB system reserved partition, and now I'm frantically trying to get my system ready for tomorrow night. Half the stuff I want on here will have to wait until later in the week.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
mark-s
PRO Admin


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 527
Location: nice

PostPosted: Tue Apr 27, 2010 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

worked briefly last night, turned pc on today same not working Crying or Very sad
tried uninstalling again still no go.
Back to top
View user's profile Send private message
mad
Site Admin


Joined: 10 Aug 2007
Posts: 1334
Location: Scotland

PostPosted: Tue Apr 27, 2010 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

it sounds as if windows is updating the driver.....

try searching for the specific manufacturers driver and use that.

What is the mouse make/model and motherboard make/model?

You could also uninstall and then run ccleaner to clean the registry. This should remove all settings / entries that sometimes linger and don't get overwritten when you reinstall.

cheers.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mark-s
PRO Admin


Joined: 25 Nov 2007
Posts: 527
Location: nice

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

What i have found is the scroller does work but if i am slowy scrolling it takes about five full turns to get the piece to move up one turn.
Then if i jab at it quicky it will go up in less turns.
i have downloaded the microsoft driver as well for it, and ccleanered it and clean up it.
Must be something to do with the speed of the scroller Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
sosteve
actual speed


Joined: 13 Dec 2007
Posts: 521
Location: settee

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

try changing it in the mouse properties
_________________

master of the slow lap and purveyor of really bad jokes.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Mad Gaming Forums Forum Index -> Help All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group