Mad Online Gaming
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Shooting vids with effects

 
Post new topic   Reply to topic    Mad Gaming Forums Forum Index -> Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LaValle



Joined: 02 Sep 2007
Posts: 193
Location: Ohio

PostPosted: Mon Dec 15, 2008 9:44 pm    Post subject: Shooting vids with effects Reply with quote

Recently I've been experiencing strange problems with shooting videos.
I'll edit a replay, putting in FX motion and FX colors. Both work in the editor, but when I shoot the vid, the effects disappear. Thats in the regular replay mediatracker.

In the end race mediatracker, it wont shoot the vid at all. It will take a .01 second screenshot of the track, and calls it a vid.

I know its not my graphics settings. PC3 High shader is on, motion blur and bloom boxes are checked, 16x Filtering, 9x Anitialsizing or whatever thats called.

I dont know whats up.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
bunsenjetson



Joined: 12 Aug 2007
Posts: 1119
Location: Stuart Hall

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 9:29 am    Post subject: Reply with quote

The end race isn't a video in the same way as the intro is - it's the "spectator cam" thing you watch if you quit and/or spec the race of "follow" setting. You have to do a sample MT lap and then make trigger blocks and set up the cameras just as you do in an in-game cam. The car you're viewing will set off the triggers and you can follow it with your cams as it progresses. If you're getting a tiny snapshot it sounds like you've probably not set up the end of the clip (the yellow part) with a cam.

I tried those effect a while ago and they didn't work for me either, so I never bothered with them again. I figured they wouldn't work on a good proportion of machines so it was probably best leaving it out altogether. So I'm probably not much help on this one.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Mad Gaming Forums Forum Index -> Help All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group